Αναρτήθηκε από Γραμματεία Ελλ.Συνδ. Υ/Β την 12 Απριλίου 2022

 

Αγαπητά μέλη του Συνδέσμου μας

Το Διοικητικό Συμβούλιο με χαρά θα ήθελε να σας ενημερώσει ότι, ο Σύνδεσμός μας είναι συνδιοργανωτής του Παγκόσμιου συνεδρίου και εκθέσεως

MAST Med Maritime/Air Systems & Technologies

“The Mediterranean: Laboratory for Naval Warfare”

GRAND HYATT, CENTRAL ATHENS 2–4 November 2022

Το συνέδριο αφορά την παρουσίαση καινοτόμων ιδεών σε θέματα αμυντικού υλικού που βρίσκονται στο στάδιο ερευνών ή και σε διαδικασία παραγωγής και εφαρμογής καθώς και ήδη κατασκευασμένων νέων τεχνολογιών με εφαρμογή στο αεροναυτικό πεδίο πολέμου, από ερευνητές πανεπιστημίων και εταιρειών  του κλάδου αμυντικής βιομηχανίας.

Θα πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά στην Αθήνα μετά από 16 χρόνια που διοργανώνεται παγκοσμίως, από 2 έως 4 Νοεμβρίου 2022.

Η απήχηση του συνεδρίου είναι τεράστια και αναμένεται συμμετοχή που θα ξεπεράσει τα 2000 άτομα καθώς και παρουσία σημαντικών προσώπων όπως Υπουργείο Αμύνης Ολλανδίας, Αρχηγοί Ναυτικού η Στόλου από χώρες ΝΑΤΟ και Περιοχής Ανατ.. Μεσογείου, ο Ναύαρχος  6ου Στόλου και η ομάδα Ναυτικών Εξοπλισμών ΝΑΤΟ  (NATO NAVAL ARMAMENTS GROUP) και MUSI (Maritime Unmanned Systems Initiative).

Η συμμετοχή μας στην διοργάνωσή του, αυτόματα αποτελεί διαφήμιση του συνδέσμου μας σε έναν ευρύ κύκλο οργανισμών και ιδρυμάτων.

Όλα τα μέλη του Συνδέσμου μας θα μπορούν να παρακολουθήσουν τις εργασίες του συνεδρίου και τις ομιλίες καθώς και να επισκεφθούν την έκθεση δωρεάν, εφ΄ όσον δηλώσουν επιθυμία στον σύνδεσμο μας μέσω email .

Παράλληλα ενθαρρύνεται η συμμετοχή των μελών μας ή των οικογενειών οι οποίοι έχουν δυνατότητα να παρουσιάσουν αντικείμενα και μελέτες στις διάφορες θεματικές ενότητες έχοντας την υποστήριξη του συνδέσμου μας όπως θα απαιτηθεί.

Περισσότερες πληροφορίες στο       https://mastconfex.com/med2022/