.     ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ – ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΥΠΟΒΡΥΧΙΩΝ

Αγαπητά μέλη ,

Με απόφαση του ΔΣ και σύμφωνα με τα άρθρα 11, 12 και 13 του καταστατικού, περί  σύγκλησης Γενικής Συνέλευσης – απολογισμού και αρχαιρεσίες του συνδέσμου για ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου και Ελεγκτικής Επιτροπής η ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση έτους 2022  και οι αρχαιρεσίες για ανάδειξη νέου ΔΣ και Ελεγκτικής Επιτροπής θα τελεσθούν, εφόσον τα ισχύοντα τότε για την πανδημία υγειονομικά πρωτόκολλα το επιτρέπουν και με ότι θα προβλέπουν, την Κυριακή 6 Μαρτίου 2022 και ώρα 11.00 στο Πολεμικό Μουσείο.

Σε περίπτωση ΜΗ ΑΠΑΡΤΙΑΣ,  όπως ορίζεται στο καταστατικό,  η επαναληπτική Τακτική Γενική Συνέλευση και οι αρχαιρεσίες θα τελεσθούν στο ίδιο μέρος και ώρα την επομένη Κυριακή 13 Μαρτίου 2022.

Κατόπιν ομόφωνης απόφασης του ΔΣ της 20ης Ιανουαρίου2022 στις αρχαιρεσίες της 6ης Μαρτίου 2022 ή της επαναληπτικής ημερομηνίας της 13ης Μαρτίου 2022 δικαίωμα συμμετοχής έχουν τα τακτικά μέλη μας που είναι οικονομικώς εντάξει κατά τα έτη 2020,2021 και 2022.

Καλούνται όσοι από τα μέλη μας επιθυμούν να θέσουν υποψηφιότητα για μέλη του ΔΣ, ή για μέλη της Ελεγκτικής Επιτροπής του Συνδέσμου, να το δηλώσουν στο email του Συνδέσμου  helsubassociation@yahoo.gr μέχρι την 1η Μαρτίου υποβάλλοντας συνημμένα την αίτηση υποψηφιότητας τους.

Σε περίπτωση που δεν είναι δυνατή η διενέργεια της ετήσιας Τακτικής Γενικής Συνέλευσης και των αρχαιρεσιών στις ανωτέρω ημερομηνίες, αυτές θα διενεργηθούν σε νεότερη ημερομηνία. Προέχει η υγεία όλων μας και η τήρηση των εκάστοτε μέτρων κατά της πανδημίας.

.                                         .       .               .            .      Με εκτίμηση για το ΔΣ

Ο Γενικός Γραμματέας                                                       Ο Πρόεδρος

Μιχαήλ Πρωιμάκης                                                        Παναγιώτης Ραδίτσας

Ανθυπασπιστής (Ε) ε.α. ΠΝ                                              Αντιναύαρχος  ε.α. ΠΝ